Menu+

Aanbod woningen

Om in aanmerking te komen voor een van onze woningen, dient u ingeschreven te zijn bij Woonnet Haaglanden. Woonnet Haaglanden is een samenwerkingsverband van de woningcorporaties in de regio Haaglanden. Als dat nog niet het geval is, kunt u zich inschrijven op de website www.woonnet-haaglanden.nl

De inschrijfkosten bedragen € 12,50 per jaar en worden automatisch van uw rekening afgeschreven. U dient ieder jaar uw inschrijving te verlengen. Hiervoor ontvangt u elk jaar een e-mail waarin u gevraagd wordt of u ingeschreven wilt blijven. Reageert u hier niet op dan wordt u uitgeschreven!

Wanneer u bent ingeschreven kunt u via de website reageren op het dagelijkse aanbod van onze woningen en die van de andere woningcorporaties in Haaglanden. Uw concurrentiepositie ten opzichte van andere woningzoekenden wordt bepaald door het aantal jaren dat u in de huidige woning woont (woonduur) en het moment waarop u bent ingeschreven als woningzoekende (inschrijvingsduur).

Meer informatie vindt u op www.woonnet-haaglanden.nl.

Klantcontactcentrum woningzoekenden

Zoekt u een woning in de regio Haaglanden en heeft u vragen daarover? Neem dan telefonisch contact op met medewerkers van Woonnet Haaglanden via 088 – 4887 000.

Het klantcontactcentrum is geopend op maandag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.