Menu+

Zelf aangebrachte voorzieningen

Alle woningen van St. Willibrordus beschikken over voorzieningen die voldoen aan de standaardkwaliteitseisen. Soms is het mogelijk om binnen die standaardeisen aan persoonlijke wensen te voldoen. Bijvoorbeeld door meerdere kleurkeuzen te bieden als een keuken wordt vernieuwd.

Daarnaast kunt u natuurlijk aanvullende wensen hebben, zoals een ligbad in plaats van een standaarddouche, een iets luxere keuken, een tweede toilet, een vaste trap of een dakkapel. Dit zijn ingrijpende veranderingen, die u niet zomaar ongedaan maakt als u verhuist en u de huur van de woning opzegt.

Voordat u aan zulke ingrijpende aanpassingen begint, dient u toestemming te vragen aan St. Willibrordus. Als verhuurder zien wij erop toe of uw woning blijft voldoen aan de veiligheidseisen. Daarnaast willen wij de verhuurbaarheid blijven garanderen. Het is bovendien belangrijk te beseffen dat het niet altijd mogelijk zal zijn om de door u aangebrachte voorziening over te doen aan een volgende huurder.

Mocht u plannen hebben, dan raden wij u dringend aan even contact op te nemen met het bedrijfsbureau en uw vraag persoonlijk voor te leggen. U krijgt dan advies van een van onze technische medewerkers en u verneemt meteen welke voorwaarden er verbonden zijn aan de door u gewenste uitbreiding of aanpassing.