Menu+

Eerste sleuteloverdracht Bellesteijn

Eerste sleuteloverdracht appartementencomplex ‘locatie Bellesteijn’

Februari 2018 – Liesbeth van der Marel ontving op 12 februari als eerste bewoner de sleutel van haar appartement in het nieuwe complex aan de Professor Molenaarlaan. Bert Doorn, wethouder Wonen van de gemeente Wassenaar overhandigde haar de sleutel tijdens een feestelijke bijeenkomst met genodigden.

Sinds 1968 woont mevrouw Van der Marel in een corporatiewoning. Eerst in haar ouderlijk huis aan de Ter Weerlaan, later in de ’s Heerenbergstraat. Van daaruit ging ze 24 jaar geleden op zichzelf wonen op de Wiegmanweg. “Ik ben helemaal happy”, zegt ze. “Ik woonde in een benedenwoning met twee kamers. Die woning was meer ingebouwd. Nu heb ik vrij zicht en een extra kamer. Alles is nieuw en de plek vind ik geweldig.”

Bij de sleuteloverdracht waren naast de wethouder de Raad van Commissarissen, directeur Wil van Dam en verschillende medewerkers van St. Willibrordus aanwezig. Ook was het bestuur van Huurderbelangenvereniging Rozenstein van de partij. De komende weken vindt geleidelijk de sleuteloverdracht van de overige zeventien woningen plaats. De laatste bewoners ontvangen eind februari de sleutel. Het appartementencomplex op de voormalige ‘locatie Bellesteijn’ is een van de twee kleinschalige complexen die hier gebouwd worden. Het andere complex bestaat uit 24 zorgplekken voor mensen met dementie. Dat wordt later dit jaar opgeleverd.