Menu+

Energiezuinige nieuwbouw

Energiezuinige nieuwbouw door Woningbouwvereniging St. Willibrordus in Wassenaar

Aan de Zuidwijklaan, Suykstraat, Sandelandstraat en Hughenzstraat in Wassenaar heeft Woningbouwvereniging St. Willibrordus het nieuwbouwproject “Stompwijckstraat” gerealiseerd. Het sociale woningbouwproject bestaat uit 86 energiezuinige twee- en driekamerappartementen met balkon of terras. De oppervlakte van de ruime appartementen varieert tussen 56m2 en 80m2. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein. Daarnaast is er een centrale en afgesloten fiets- en scootmobielberging aanwezig en kunnen de bewoners elkaar ontmoeten in de gezamenlijke binnentuin. Rondom het project is veel groen aanwezig. Kortom: Wie van rustig en comfortabel wonen in een groene omgeving houdt met levendigheid binnen bereik, vindt hier zijn ideale stek!

Energiezuinig wonen

De appartementen zijn gasloos en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Daardoor zijn de woningen zeer duurzaam. Dat is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor uw energierekening. U verwarmt en koelt uw woning met vloerverwarming, die zorgt voor een aangename temperatuur in elk seizoen. U kookt elektrisch op een moderne kookplaat. U profiteert dus van het comfort én de besparing van de nieuwste technologieën.

Doelgroepen

De nieuwbouwappartementen worden aangeboden aan senioren, starters en kleine gezinnen (maximaal 3 personen). Een deel van deze appartementen wordt via lokaal maatwerk toegewezen aan starters en aan 55-plussers die een grote eengezinswoning van een corporatie achterlaten. Zo stimuleren we de doorstroming op de woningmarkt en bieden we kansen aan verschillende doelgroepen.

Inmiddels zijn er al 29 appartementen verhuurd. De verhuring van de overige 57 appartementen vindt plaats tussen nu en eind november. De huurprijs varieert van € 647,19 tot € 808,06 per maand, exclusief servicekosten. Let op, u heeft misschien recht op huurtoeslag!

Interesse?

Heeft u interesse in deze energiezuinige huurwoningen? Kijk dan op www.woonnet-haaglanden.nl waar alle woningen worden aangeboden. De voorwaarden voor toewijzing (zoals bijvoorbeeld inkomen, huishoudgrootte en leeftijd) zijn zichtbaar in de woningadvertentie en kunnen per appartement verschillen. U kunt niet op een andere manier in aanmerking komen voor deze woningen.