Menu+

Maatregelen tegen het coronavirus

Maart 2020 – Maatregelen tegen het coronavirus

De overheid heeft maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. St. Willibrordus volgt deze richtlijnen en daarom zorgen wij ervoor dat er zo weinig mogelijk mensen bij elkaar komen.

Kantoor St. Willibrordus is gesloten

We zijn gewoon bereikbaar, maar ons kantoor is gesloten. Als afspraken geen spoed hebben, proberen we u telefonisch te helpen of we verzetten de afspraak.

Telefonisch en per e-mail bereikbaar

Wij zijn maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 14.00 uur telefonisch bereikbaar op (070) 511 93 35. 

Vrijdag zijn wij tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar.

Als uw vraag niet dringend is, dan kunt u ons ook een e-mail sturen. 

Mail dan naar info@wbv-willibrordus.nl.

Tijdelijke maatregelen

Bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval tot nader orde. We rekenen op uw begrip!

Maatregelen om verspreiding coronavirus tegen te gaan

Het coronavirus heeft ons land in zijn greep. Met diverse maatregelen streven de overheid en het RIVM ernaar om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Woningbouwvereniging St. Willibrordus wil hieraan bijdragen door u en onze medewerkers te beschermen. 

Daarom laten wij geen contante betalingen meer plaatsvinden. Ook kunt u bij ons kantoor niet meer komen betalen via de pinautomaat. Wij verzoeken u om de betalingen zoveel mogelijk via uw bank te laten lopen. U kunt bijvoorbeeld betalen via een overschrijving of internetbankieren. Geeft u dan wel in de omschrijving aan hoe u heet, op welk adres u woont en waar de betaling voor is, bijvoorbeeld ‘huur maand april 2020’.

Het kan zijn dan u niet via uw bank of internetbankieren kan betalen en dat niemand anders de betaling voor u kan uitvoeren. In dit geval accepteert Woningbouwvereniging St. Willibrordus in de huidige situatie bij hoge uitzondering contante betalingen. Deze kunt u in een envelop in de brievenbus van ons kantoor deponeren. Graag een briefje met vermelding van uw naam, adres, het bedrag en waar de betaling voor is; bijvoorbeeld ‘huur april 2020’. 

Wij maken u erop attent dat wij niet garant staan voor eventuele verschillen tussen het door ons ontvangen bedrag en het veronderstelde bedrag dat u in de envelop heeft gestopt. 

Wij rekenen op u begrip!