Menu+

Vooraankondiging verhuur Stompwijckstraat

Groen en sociaal wonen in Wassenaar

Binnenkort in verhuur; energiezuinige nieuwbouw 2- en 3 kamerappartementen in het complex Stompwijckstraat in Wassenaar.

Binnenkort in verhuur

Aan de Zuidwijklaan, Suyckstraat, Sandelandsstraat en Hughenzstraat in Wassenaar realiseert Woningbouwvereniging St. Willibrordus het nieuwbouwproject Stompwijckstraat. Met gebruiksoppervlakten van circa 56 m2 tot rond de 80 m2 zijn deze twee- en driekamerappartementen ideaal voor starters, kleine gezinnen en senioren. De oplevering van de eerste woningen wordt vanaf eind tweede kwartaal van 2023 verwacht. Wie van rustig wonen houdt in een ontspannen omgeving met levendigheid binnen bereik, vindt hier zijn ideale stek. Er is keuze uit een appartement met een terras of een balkon. Bij alle appartementen hoort een parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein.

Energiezuinig wonen

De appartementen van de Stompwijckstraat zijn heel duurzaam. Het gehele complex is voorzien van zonnepanelen. Er zijn geen radiatoren. De vloerverwarming/-koeling zorgt voor de verwarming en verkoeling van de appartementen. Het koken gebeurt elektrisch, er is zelfs al een inductiekookplaat aanwezig in de appartementen. Naast de parkeerplaatsen is er een centrale en afgesloten fietsenberging aanwezig en kunnen de bewoners elkaar ontmoeten in de gezamenlijke binnentuin. Rondom de woningen komt veel groen.

Interesse?

Houd www.woonnet-haaglanden.nl in de gaten. Vanaf het tweede kwartaal van 2023 worden hier de eerste energiezuinige appartementen geadverteerd.