Menu+

Waardebon energiebesparende maatregelen huurders

Waardebon energiebesparende maatregelen huurders

Alle inwoners in een huurwoning ontvangen in de week van 30 november 2021 een waardebon van €70,- die te besteden zijn aan energiebesparende producten. Deze waardebon is te besteden bij bouwmarkten, webwinkels of via de website van Winst uit je woning.

een afbeelding van de waardebon

Veelgestelde vragen

Welke producten komen in aanmerking voor de waardebon?

Op www.winstuitjewoning.nl/wassenaar vindt u de productenlijst met producten die in aanmerking komen.

Tot wanneer is mijn waardebon geldig?

U waardebon is geldig tot en met 31 juli 2022 of totdat het budget op is.

Hoe kan ik de waardebon inleveren?

U kunt de waardebon op twee verschillende manieren inleveren.

  1. Dit kan bij een online of fysieke bouwmarkt. Welke producten in aanmerking komen kunt u zien op de productenlijst en deze staat op winstuitjewoning.nl/wassenaar
  2. Via de website van winstuitjewoning.nl/wassenaar kunt u direct uw waardebon inwisselen. Op de website geeft u aan of u de waardebon voor energiebesparende producten of alleen voor led-lampen wilt gebruiken. De producten plaatst u in het winkelmandje en voegt u bij afrekenen de persoonlijke code toe. Het voordeel hiervan is dat u het bedrag van €70,- niet hoeft voor te schieten. U krijgt de producten vervolgens gratis opgestuurd.
Ik heb 2 aankoopbewijzen van verschillende winkels, kan ik deze allebei inleveren voor het inwisselen van mijn waardebon?

Ja, als u de waardebon zelf indient, kunt u bij meerdere (web)winkels of bouwmarkten producten aanschaffen. U kunt bij het indienen van de waardebon en het terugvragen van het geld op de website van Winst uit je woning maximaal 3 aankoopbewijzen/kassabonnen uploaden.

Let op: de aankoopbewijzen/kassabonnen van de energiebesparende producten zijn geldig vanaf 24 november 2021.

Ik ben de waardebon kwijt. Wat kan ik doen?

U kunt de waardebon opnieuw opvragen via: www.winstuitjewoning.nl/waardebon-opvragen

Het lukt mij niet om de waardebon in te wisselen. Hoe kan ik geholpen worden?

Heeft u vragen over de waardebon? Of heeft u hulp nodig bij het inwisselen? Stuur een e-mail naar waardebon@winstuitjewoning.nl. U kunt ook bellen met de helpdesk van Winst uit je woning via telefoonnummer (023) 583 69 36