Menu+

Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert!

Mei 2019 – In mei viert Woningbouwvereniging St. Willibrordus feest. “Deze maand is het precies 100 jaar geleden dat onze corporatie werd opgericht”, vertelt directeur Wil van Dam. “Een mijlpaal die we samen met onze huurders vieren. In onze jubileummaand bieden we al onze huurders een slagroomtaart aan van de lokale bakker Kaptein.”

Alle huurders van Woningbouwvereniging St. Willibrordus ontvingen in april een kaart met daarin een herdenkingsmunt en een coupon voor een slagroomtaart voor acht personen. De eerste huurders ontvingen de taart ter plekke uit handen van Wil van Dam. Hij vertelt dat de corporatie naast de taart nog een extraatje heeft voor de huurders. “Jaarlijks vindt er in juli een procentuele huurverhoging plaats. Vanwege ons jubileumjaar blijft de verhoging dit jaar beperkt tot een symbolisch bedrag van 100 cent.”

Felicitaties

De huurders reageerden enthousiast op de cadeautjes van de corporatie. De afgelopen weken ontving Van Dam diverse kaarten en e-mails met felicitaties en bedankjes van tevreden huurders. Een huurder schrijft: “Wat een ontzettend leuk idee om de huurders dubbel te trakteren. Van harte wens ik iedereen een geweldig feest toe! Een meer dan tevreden huurder.” Een ander schrijft: “Met deze kaart wil ik u laten weten dat ik enorm verrast ben door de wijze waarop het 100-jarig bestaan van uw organisatie wordt gevierd.”

Compliment

“Van harte gefeliciteerd met het 100-jarig bestaan”, schrijft een andere huurder. “Wat een sympathieke actie om de huur met 100 cent te verhogen! Geweldig! De taart van Niek Kaptein gaat vast smaken! Bedankt en veel succes! Dat Woningbouwvereniging St. Willibrordus maar goede dingen voor de huurders mag blijven doen. Veel wijsheid gewenst en op naar de 125 jaar!” Ook Huurderbelangenvereniging Rozenstein liet haar waardering blijken. “Een compliment aan de bedenkers en uitvoerders van deze originele geste is op zijn plaats. Een goed begin is het halve werk en deze start van de festiviteiten mag er zijn. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in een geslaagd jubileum waar ook wij met plezier naar uitzien.”