Menu+

Wij hebben een vacature! Managementassistent gezocht voor 24-28 uur per week

Wij hebben een vacature!

Managementassistent gezocht voor 24-28 uur per week

Vind je het leuk om een sleutelrol te vervullen en ben je goed in het verbeteren van de effectiviteit van onze directeur-bestuurder en MT-leden? Weet jij altijd het overzicht te houden en kan je moeiteloos schakelen tussen de verschillende taken? En weet jij hoe je zaken voor elkaar kan krijgen? Dan ben jij het organisatietalent waar wij naar op zoek zijn!

 

Wat doe je als managementassistent

In deze afwisselende rol ben je verantwoordelijk voor het agendabeheer, het opstellen van correspondentie en het van A tot Z organiseren van diverse overlegvormen (o.a. MT, RvC en OR) en bijeenkomsten. Je werkt daarbij gestructureerd en verstrekt de juiste informatie aan belanghebbenden en activeert -waar nodig- bestuur en managers. Je bent het centrale aanspreekpunt voor interne en externe contacten en zorgt voor een gestroomlijnde communicatie. Daarnaast beheer je alle facilitaire zaken, van inkoop van kantoorbenodigdheden tot aan het regelen van schoonmaak en catering.

Wie zijn wij

Woningbouwvereniging St. Willibrordus is een kleine woningcorporatie die actief is in Wassenaar. We hebben mooie en grote uitdagingen met betrekking tot het bouwen van nieuwe woningen, het verduurzamen van ons woningbezit, het leefbaar houden van onze wijken en het betaalbaar houden van de huren. De komende jaren staan er diverse projecten in de planning waarmee wij zichtbaar het verschil voor onze huurders willen maken.

Wat vragen wij

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je werkt nauwkeurig, denkt vooruit en hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Je brengt meerdere jaren ervaring met secretariële werkzaamheden en kennis van kantoorautomatisering (Microsoft Office 365) mee. Ervaring met iBabs is een pré.

Wat bieden wij

  • een functie met een breed takenpakket bij een kleine woningcorporatie
  • een afwisselende rol met veel ruimte voor eigen inzicht en invulling
  • direct een contract voor onbepaalde tijd
  • een salaris van € 4.278 maximaal op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van jouw kennis en ervaring (CAO Woondiensten schaal G)
  • een eindejaarsuitkering van 2% van je bruto jaarsalaris
  • een goede werksfeer met leuke collega’s
  • een persoonlijk ontwikkelbudget van € 900 per jaar tot max € 4.500 bij een fulltime dienstverband, waarmee je kan investeren in je toekomstige loopbaan
  • dagelijks vers fruit op kantoor en een persoonlijk vitaliteitsbudget

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Mail dan je CV met korte motivatie uiterlijk 3 mei 2024 naar rianne@brightsize.nl. De eerste gesprekken zijn gepland op 14 mei. Heb je vragen over de functie? Lees hier de volledige functiebeschrijving. En anders mail of bel met Rianne Mulders, HR adviseur, via rianne@brightsize.nl of 06 2031 6006.

Acquisitie? Nee, bedankt. Wij werven zelf voor deze vacature.