Menu+

Woonnet Haaglanden opent centraal informatiepunt

Woonnet Haaglanden opent centraal informatiepunt voor woningzoekenden

Mei 2020 – Op donderdag 4 juni opent Woonnet Haaglanden een klantcontactcentrum (KCC) voor woningzoekenden. Vanaf die dag kunt u telefonisch contact opnemen met medewerkers van Woonnet Haaglanden. U kunt hier terecht met al uw vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning in de regio Haaglanden.

Op de website van Woonnet Haaglanden adverteren de 15 corporaties in de regio hun beschikbare woningen. Bij Woonnet Haaglanden staan ruim 147.000 woningzoekenden ingeschreven. Ongeveer de helft hiervan is actief op zoek naar een andere woning. Jaarlijks komen er ongeveer 8.000 woningen beschikbaar. Dat is te weinig om iedereen op korte termijn van een woning te voorzien. Daarom bouwen corporaties nieuwe woningen. En helpen we mensen te verhuizen naar woningen die beter bij hun situatie passen. Bij de spannende zoektocht naar een nieuwe woning komt een hoop kijken. Daarom willen we u graag een goed en duidelijk beeld geven wat er wel en niet mogelijk is.

Bij het KCC voor woningzoekenden kunt u met al u vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning in Haaglanden terecht. Huurt u al een woning bij een corporatie? Dan kunt u met vragen over uw huidige woning terecht bij uw corporatie.

Het KCC is op maandag en tot met donderdag geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur.

Vragen?

Vanaf 4 juni kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 088 – 4887 000. Wilt u uw vraag liever schriftelijk stellen? Dan kunt het contactformulier op de website www.woonnet-haaglanden.nl invullen.

‚Äč