Menu+

Leefregels Appartementencomplexen vastgesteld

Leefregels Appartementencomplexen vastgesteld

Oktober 2022 – Woningbouwvereniging St. Willibrordus heeft samen met Huurdersvereniging Rozenstein het document ‘Leefregels Appartementencomplexen’ opgesteld en vastgesteld.

Tot voor kort bestonden er alleen leefregels voor de drie flats aan de Van Duivenvoordelaan. Aan de hand van deze leefregels hebben Huurdersvereniging Rozenstein en Woningbouwvereniging St. Willibrordus nu leefregels voor alle appartementencomplexen van Woningbouwvereniging St. Willibrordus opgesteld. De specifieke leefregels voor de drie flats aan de Van Duivenvoordelaan komen hiermee te vervallen.

Het document ‘Leefregels Appartementencomplexen’ is opgesteld om de huurders op een begrijpelijke manier kennis te laten nemen van de leefregels binnen de appartementencomplexen van Woningbouwvereniging St. Willibrordus. Bovendien kan de wijkbeheerder op basis van dit document de huurders aanspreken op eventueel ongewenst gedrag en, indien nodig, passende maatregelen treffen. Op deze manier wil Woningbouwvereniging St. Willibrordus ervoor zorgen dat alle appartementencomplexen aantrekkelijk en leefbaar blijven voor de huurders.

Naast dat de leefregels voor appartementencomplexen te vinden zijn op onze website, worden de leefregels ook als poster opgehangen in de centrale entrees van onze appartementencomplexen.

U vindt hier onze Leefregels Appartementencomplexen.